Actualment, tots vivim envoltats per les noves tecnologies.  Els dispositius electrònics com el mòbil, tablets i ordinadors, juntament amb internet ja formen una part imprescindible de la nostra vida. Les noves tecnologies s’han constituït com un mitjà més per comunicar-nos, relacionar-nos, comprar i vendre, treballar, etc.

Durant el passat any i arrel del confinament, hem vist com aquesta tendència augmentava i a través de les videoconferències hem après a treballar, a comunicar-nos amb família i amics i en definitiva, hem incorporat com mai abans, el món virtual a les nostres vides.

En aquest sentit, la psicoteràpia online també ha viscut un augment en la demanda i s’ha generalitzat aquesta modalitat, no només per la situació de confinament sinó per tots els avantatges que comporta.

Quins avantatges té?

  • Facilita la conciliació, ja que algunes persones tenen al seu càrrec persones dependents que no poden deixar soles a la llar.
  • Accessibilitat a persones que presenten dificultats per acudir a teràpia presencial, com persones amb mobilitat reduïda, persones que resideixen en àrees rurals o allunyades, etc.
  • Més privacitat. Evites el desplaçament fins al centre i la situació de sala d’espera que pot incomodar algunes persones.
  • Comoditat d’estar en un entorn agradable i segur com és la pròpia llar, que pot facilitar que ens obrim amb més facilitat a explicar les nostres experiències a la nostra terapeuta.

Què necessites per a una sessió de psicoteràpia online?

Només cal que tinguis un dispositiu electrònic, com el mòbil, tablet o ordinador amb connexió a internet i un correu electrònic. No fa falta que es descarreguis cap programa, rebràs un enllaç per connectar-te a la sessió.

Si tens qualsevol dubte truques a Sanna al 972 23 99 05 o al 638 590 707 i demanes la teva cita. A través del nostre directori de professionals pots triar quin psicòleg o psicòloga prefereixes.