A Sanna ens actualitzem contínuament per donar el millor servei als nostres pacients. Recentment hem inclòs un nou servei de Podologia, l’estudi biomecànic de la marxa.

L’estudi biomecànic de la marxa és una tècnica innovadora que diagnostica amb precisió si la manera de caminar és la correcta o si, per contra, ens pot generar alguna patologia.

A través d’una tecnologia que replica la geometria del peu, s’obté un motlle virtual del peu en 3D. Mitjançant l’anàlisi dels resultats, s’estudien i es valoren els punts de recolzament del peu, tant en estàtica com en dinàmica per aconseguir un diagnòstic i d’aquesta forma millorar la qualitat de vida dels pacients.

Amb l’anàlisi estàtic i dinàmic que realitzem durant l’estudi, podem observar la postura i la forma de caminar del pacient, així com la relació que es dona entre els peus, genolls, malucs i columna, a més d’una exploració física que revela les zones de (sobre)càrrega del peu en moviment.

Els resultats determinen si el pacient pateix alguna alteració concreta i, en aquest cas, es dissenya un tractament personalitzat i fet a mida. Els tractaments disponibles per corregir possibles alteracions poden ser plantilles, exercicis, estiraments, etc.

En què consisteix l’estudi de la marxa?

  1. Exploració articular i muscular
  2. Anàlisi estàtic i dinàmic de la petjada mitjançant l’ús de plataforma de pressions
  3. A partir dels resultats, es valora el tractament personalitzat

Una manera de caminar inadequada no només provoca dolor i alteracions als peus, sinó que està relacionat amb una llarga llista de dolències.

L’estudi biomecànic de la marxa està especialment indicat per a esportistes per tal de millorar el seu rendiment esportiu. Tot i això, també està recomanat per a la població en general que pot reduir dolor en moltes àrees i augmentar la comoditat.

 

Per a més informació i concertar la teva visita, truca’ns al 972 23 99 05 / 638 59 07 07.