Les teràpies alternatives permeten millorar i resoldre una gran varietat de símptomes i malalties, amb l’avantatge que són molt menys agressives que la medicina convencional. Són una bona elecció per a la gent que opta per una vida més natural i per a les persones més delicades, com els nens, la gent gran, les persones que prenen molta medicació, o fins i tot per a aquells que busquen alternatives al seu tractament habitual (les teràpies alternatives s’apliquen respectant el tractament mèdic habitual en cas que existeixi).

Sanna ofereix els següents serveis de teràpies complementàries:

  • Acupuntura mèdica

Eina terapèutica mil·lenària que consisteix en la inserció d’agulles en punts concrets amb l’objectiu de restablir l’equilibri energètic, millorar i resoldre problemes de salut i també prevenir-los. L’acupuntura és útil per tractar el dolor (artrosi, artritis, ciàtica o contractures musculars), l’insomni, l’angoixa o la tristesa, perdre pes, així com molts altres problemes ginecològics, respiratoris, digestius, neurològics, de reumatologia i d’oncologia. Quan és adequat s’utilitzen ventoses, electro estimulació, auriculoteràpia, flors de Bach i recomanacions dietètiques.

També s’ofereix acupuntura d’estètica facial i massatge des-estressant i harmonitzador.

  • Medicina tradicional xinesa

Conjunt de pràctiques mèdiques de la Xina mil·lenària. Inclou teràpies com el tuina (massatge xinès), l’acupuntura i la auriculopuntura, la moxibustió, les ventoses, la fitoteràpia xinesa, la dietètica xinesa i les pràctiques físiques com el tai-txi o el txi kung.