Pneumologia

La Pneumologia esta orientada als pacients amb malalties respiratorias cròniques:

-pacients amb EPOC ( insuficientia respiratoria crònica)

-pacients Post-covid amb afectacio pulmonar (tos crònica, expectoracio, afogament…..

-patologia del son (apneas y ronquets). Estudi del son

-asma bronquial cronic

-neumonias de repeticio

 

La consulta sera individualitzada segons les caracteristiques i necessitats del pacient.

Es realitzara una historia clinica i exploracio fisica exhaustiva i completa, i es valorara les proves a realitzar.: espirometria forçada, walking test, pulsiometria, Poligrafia respiratoria domiciliaria ( estudi de la son)…..

Es realitzara un diagnòstic clinic individualitzat amb els consells adaptats al pacient.per aconseguir una respiració adecuada i el tractament medic que precisi.

Se revalorara al pacient als 30 o 90 dies per valorar la seva recuperacio.

 


Professionals

Natividad Subira Farre

Núm. Col·legiada: 3458

Anàlisis clíniques

Les anàlisis clíniques són un procés d’atenció a la salut que es recolza en l’estudi de diferents mostres biològiques. Els nostres especialistes compten amb les millors tecnologies per oferir-te els resultats més precisos, tant per sol·licitud mèdica com per petició directa del pacient. El més important per a nosaltres és entregar-te un resultat fiable que permeti confirmar o descartar qualsevol tipus de diagnòstic.

Sanna, a través del laboratori SYNLAB (laboratori Roqueta-Esteve-Rimbau), posa al teu abast els següents serveis d’anàlisis clíniques:

 • Anàlisi de sang i orina
 • Test d′intolerància d′aliments
 • MTS (malalties de transmissió sexual)
 • Detecció de drogues d′abús
 • Proves de paternitat

Els resultats es poden consultar a la web de SYNLAB: https://www.synlab.es/Resultados/

Horari extraccions: Dimarts i dijous de 8 a 9 h.


Aparell digestiu

L’Aparell Digestiu és un sistema fonamental pel nostre benestar físic i psíquic ja que és el sistema responsable d’aprofitar, assimilar i processar els aliments i tots els nutrients que necessitem per a un bon funcionament del nostre cos.

Una flora intestinal equilibrada és indispensable per tenir una bona immunitat.

Algunes de les malalties que estan relacionades amb l’aparell digestiu són:

 • Gastritis – duodenitis: Es caracteritza per la inflamació en la mucosa de l’estómac sovint associada amb una inflamació de la part inicial de l’intestí prim, el duodè, causada per aliments irritants o mal tolerats, i situacions d’estrès constant. Símptomes habituals són els dolors abdominals o les fortes punxades. Altres factors que promouen la inflamació són infeccions per virus o bacteris, fongs o paràsits, desnutrició, ingesta constant de medicaments i/o d’alcohol.

 • Colitis: inflamació de l’intestí gros. Símptomes característics són la diarrea i els dolors abdominals. Un possible factor causal podria ser l’estrès emocional i els factors que promouen la gastro-duodenitis.

 • Síndrome del còlon irritable (còlon espàstic): Es caracteritza per símptomes com diarrea, restrenyiment o alternança de trànsit, inflor, gasos, i dolors abdominals. S’associa a estats d’estrès i ansietat.

 • Hemorroides. Són venes inflamades de l’anus i la part inferior del recte, similars a les venes varicoses. Els nostres especialistes fan la prova de la rectoscòpia rectal i el tractament instrumental (no quirúrgica) amb bandes elàstiques o infra-rojos.


Professionals


Endocrinologia

L’endocrinologia és la branca de la medicina que tracta les disfuncions del sistema endocrí i les seves secrecions específiques, anomenades hormones.

Els desordres hormonals poden provocar multitud de malalties, les més habituals són:

 • Diabetes
 • Colesterol
 • Hipertensió
 • Àcid úric
 • Hipertiroidisme i hipotiroidisme
 • Entre d’altres

Els professionals de Sanna, a través de diferents proves diagnòstiques i controls analítics, determinen l’estat del sistema  endocrí. Posteriorment, elaboren dietes personalitzades per tal de restablir l’equilibri del pacient.


Professionals

Dr. Miguel Sanchez Martinez

Núm. Col·legiat: 38/38/07.692

Dietètica i nutrició

A Sanna som conscients de la creixent preocupació social pels mals hàbits alimentaris i els problemes que comporten per a la salut. En aquest sentit, posem a la vostra disposició un equip de professionals qualificats en assessorament nutricional i altament capacitats en la creació de dietes personalitzades i equilibrades dirigides a l’obtenció del pes ideal i un estat de salut òptim, tant per a persones sanes com per aquells casos en què pateixin diverses malalties.

Sanna posa al teu abast els següents serveis de dietètica i nutrició:

 • Dietes personalitzades
 • Dietes d′aprimament i control de pes
 • Dietes relacionades amb patologies: diabetis, colesterol, hipertensió, àcid úric, osteoporosis
 • Educació nutricional


Professionals

Ania Fontanet Rovira

Núm. Col·legiada: 001124

Infermeria

La infermeria com a ciència té un cos de coneixements que li és pròpia i específica i té com a objectiu principal vetllar per la salut i benestar dels pacients.

Els professionals de Sanna d’aquesta disciplina realitzen cures, apliquen injeccions, vacunes, etc.


Acupuntura

Les teràpies alternatives permeten millorar i resoldre una gran varietat de símptomes i malalties, amb l’avantatge que són molt menys agressives que la medicina convencional. Són una bona elecció per a la gent que opta per una vida més natural i per a les persones més delicades, com els nens, la gent gran, les persones que prenen molta medicació, o fins i tot per a aquells que busquen alternatives al seu tractament habitual (les teràpies alternatives s’apliquen respectant el tractament mèdic habitual en cas que existeixi).

Sanna ofereix els següents serveis de teràpies complementàries:

 • Acupuntura mèdica

Eina terapèutica mil·lenària que consisteix en la inserció d’agulles en punts concrets amb l’objectiu de restablir l’equilibri energètic, millorar i resoldre problemes de salut i també prevenir-los. L’acupuntura és útil per tractar el dolor (artrosi, artritis, ciàtica o contractures musculars), l’insomni, l’angoixa o la tristesa, perdre pes, així com molts altres problemes ginecològics, respiratoris, digestius, neurològics, de reumatologia i d’oncologia. Quan és adequat s’utilitzen ventoses, electro estimulació, auriculoteràpia, flors de Bach i recomanacions dietètiques.

També s’ofereix acupuntura d’estètica facial i massatge des-estressant i harmonitzador.

 • Medicina tradicional xinesa

Conjunt de pràctiques mèdiques de la Xina mil·lenària. Inclou teràpies com el tuina (massatge xinès), l’acupuntura i la auriculopuntura, la moxibustió, les ventoses, la fitoteràpia xinesa, la dietètica xinesa i les pràctiques físiques com el tai-txi o el txi kung.


Oftalmologia

L’Oftalmologia és l’especialitat mèdica encarregada de l’estudi i el tractament de les malalties de l’ull.

El nostre equip de professionals ofereix un servei d’excel·lència per a la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties oftalmològiques, sempre buscant l’opció terapèutica més adequada i la millora contínua en la seva atenció.

Es realitzen les primeres visites i les revisions anuals, per valorar l’estat general de la vista del pacient per tal de detectar i anticipar-nos a qualsevol problema potencial.


Osteopatia

L’Osteopatia és la ciència i l’art de diagnosticar i de tractar les disfuncions de mobilitat dels teixits del cos humà.

L’Osteopatia tracta principalment les patologies musculoesquelètiques, d’entre les més freqüents trobem: lumbàlgies, cervicàlgies, dorsàlgies, esquinços cervicals i de turmell, omàlgies (dolors d’espatlla), tendinitis, artritis i en definitiva aquelles afectacions osteomusculars habituals.


Professionals

Dra. Lourdes Pinsach Coma

Núm. Col·legiada: 4875

Pediatria

La pediatria és l’Especialitat mèdica que estudia a l’infant i les seves malalties. Cronològicament, la pediatria abasta des del naixement fins que el nen/a arribi a l’adolescència, normalment Fins als 18 anys. Dins d’aquesta disciplina es distingeix diversos períodes: recent nascut (0-6 dies), nounat (7-29 dies), lactant (lactant menor; 1-12 mesos de vida, lactant major; 1-2 anys), preescolar (2- 5 anys), escolar (6-12 anys), preadolescent (10-12 anys) i adolescent (12-18 anys).

Una de les pràctiques més habituals és el seguiment del desenvolupament del nen/a i l’aplicació de vacunes.


Professionals

Dr. Jordi Crusis Plaja

Núm. Col·legiat: 1628